7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Adskillige firmaer på nettet foreslår efterhånden et stort udvalg af leveringsmuligheder. Det mest almindelige er i dag levering til en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter din nyindkøbte vare på et valgfrit tidspunkt. Fragtløsningen er jo særdeles praktisk, og desuden også den prisbilligste type af levering.

Du burde tillige prøve at få leveret til din bolig eller ud til dit arbejde. Leveringsmetoden er en gang i mellem en sjat mere bekostelig, men ligeledes særligt let. Den mest prisbevidste leveringsversion vil dog altid vise sig at være at du selv henter ordren, som jo står og falder med at du er tæt på netshoppens bopæl.

Masser af e-firmaer i Danmark byder på dag-til-dag levering på en hel del produkter, som regnes ud fra at ordren gennemføres tidligere end et aftalt tidspunkt, sådan at de garanteret kan nå at få varerne hen til fragtfirmaet forud for at logistikmedarbejderne holder fyraften.

Flere online virksomheder frembyder fragt uden omkostninger, men for det meste er det påkrævet at man handler for et præcist beløb. Som alternativ burde du tage den billigste leveringsudgave, hvilket oftest – hvad end man er nær Holstebro, Sønderborg eller Nivå – er at få fragtmanden til at køre dine varer til et udleveringssted.

Antal dages levering er selvfølgelig virkelig central

Det har vist sig at være i høj grad ligetil for købere at sammenholde priser på forskellige outlets på nettet og derved har flertallet af online forhandlere været presset til at at nedbringe prisniveauet på deres varer – til juniorer, og tillige også til mænd og kvinder – markant, og endda nogle gange garantere gebyrfri levering.

Det kan dog trods alt blive lønnende at prøve forskellige outlets på nettet efter udsalg før du handler, sådan at man er usvigeligt sikker på at indhente den billigste pris.

Vi går generelt ind for køb med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kan du drage nytte af et afdragstilbud som for eksempel ViaBill, forudsat du gerne vil finansiere regningen i flere bidder.

Forinden folk bestiller hos en forretning på nettet burde de ideelt set få overblik over dens forretningsvilkår, det er dog normalt ikke specielt ophidsende.

En anden løsning kunne derfor være at se hvorvidt online shoppen er støttet af e-mærket, grundet at det almindeligvis er et tegn på at netbutikken accepterer de opstillede regler, og at online webshoppen lejlighedsvis føres tilsyn med af specialister som mestrer vilkårene. Dette er desuden en god anledning til support, for så vidt du forvoldes problemer ved din handel.

Evalueres af fagmænd som er meget bekendte med reglerne på området

Trustpilot yder ultra strålende chancer for at verificere flere aktuelle konsumenters kritik og på grund af dette foreslåes det, at du gennemsøger online butikkens vurderinger forud for at du bestiller.

Facebook leverer tilsvarende temmelig fine chancer for at få et kig ind i online forretningens kundefokus. Derudover møder vi en række internet butikker som tilbyder kunderne at nedfælde en anmeldelse af købsoplevelsen, som også må udnyttes til afvejning af hvor tilfredse kunderne er.

Vores hjemmeside er finansieret af reklameindtægter. Vi har samarbejder med en masse e-handler eftersom vi publicerer firmaernes tilbud, og indhenter honorar såfremt vores brugere fuldfører et indkøb.

Informationer angående produkter og internet outlets understøttes nu og da, men vi ønsker ikke at påtage os ansvaret for modifikationer der muligvis er iværksat siden vi sidste gang opdaterede sidens oplysninger.