7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

En lang række internet foretagender udlover til alt held en række forskellige muligheder for fragt. En af de populære er nu om stunder pakkeshops, og så afhenter du blot dine nye produkter den dag der passer dig. Fragtmetoden er jo ret praktisk, og oftest tilmed den billigste leveringsmodel.

Du kan alternativt prøve at vælge at få udbragt til din bopæl eller til dit arbejdes adresse. Fragtformen er uheldigvis en kende mindre prisbillig, men ligeledes vældig hensigtsmæssig. Den mindst kostelige form for fragt vil dog til enhver tid være at du selv henter produkterne, som desværre kræver at du befinder dig med kort afstand til internet webshoppens tilholdssted.

Leveringstiden er selvfølgelig usædvanlig central forudsat man skal bruge din ordre øjeblikkeligt, så derfor er det rigtig væsentligt at vi undersøger leveringstidspunktet for det pågældende produkt.

En række online outlets stiller garanti om 1 hverdags levering på mange varer, hvilket står og falder med at bestillingen realiseres forinden et givent klokkeslæt, så at de har mulighed for at nå at få bestillingen sendt afsted inden logistikmedarbejderne tager hjem.

En hel del internet virksomheder byder på fragt uden beregning, men i de fleste tilfælde er det kun gældende hvis der bestilles for et fastsat beløb. Desuden burde du beslutte sig for den mest prisbevidste metode til levering, som mange gange – uden hensyn til om man opholder sig nær Randers, Varde eller Skælskør – vil blive at få kørt din bestilling til et afhentningssted.

En hel del online webshops yder dag-til-dag levering

Det er jo efterhånden rigtig let gængeligt for folk at sammenligne priser (via fx PriceRunner) hos flere e-forretninger og derfor har flertallet af netshops fundet det uundgåeligt at reducere salgspriserne på deres produkter – til babyer og børn, og ligeledes til kvinder og mænd – betydeligt, og endda nogle gange sikre gratis levering.

Dog kan det alligevel vise sig fordelagtigt at eftergå forskellige internet handler efter rabat før du gennemfører dit køb, så man er sikret at få den mindst kostelige pris.

Vi anbefaler generelt køb med kort eller MobilePay. Som et alternativ burde du vælge en afbetalingsordning som fx ViaBill, i tilfælde af at du ser en fordel i at betale betalingen over flere uger.

Før folk handler hos en internet virksomhed kan de i reglen sætte sig ind i e-shoppens handelsaftale, det er dog naturligvis ikke særlig interessant.

Et andet forslag kunne være at tjekke hvorvidt netshoppen er e-mærke tilsluttet, siden det ofte er et fingerpeg om at internet virksomheden accepterer de danske retningslinjer, tillige med at online webshoppen undertiden kontrolleres af fagfolk der er inde i de gældende vilkår. Det er en rigtig god genvej til at blive hjulpet, når du møder besvær i processen med din bestilling.

Levering hjem til dig privat eller til dit arbejdes adresse

Trustpilot bringer dig en lang række strålende genveje til at efterse en stor gruppe nuværende køberes omtaler og derved er det prisværdigt, at du gransker internet butikkens bedømmelser før du shopper.

Facebook yder lige så vel en række passende chancer for at få indsigt i e-butikkens popularitet. Her møder vi nogle online webshops hvor folk kan frembringe en vurdering af købsoplevelsen, som desuden burde udnyttes til at få et indblik i kundetilfredsheden.

Anvisninger om produkter og internet selskaber understøttes fra tid til anden, men vi kan desværre ikke garantere imod reguleringer der eventuelt er implementeret siden seneste opdatering af sidens informationer.